Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Filmopnames voor mysterieus nieuw Efteling-project

25-08-2016, 22.36 uurBeeld: Eftelwesley

De Efteling is in alle stilte bezig met een geheimzinnig project. Er worden filmopnames gemaakt voor een nieuwe Efteling-productie met een sprookjesfiguur in de hoofdrol. Vandaag is er gefilmd in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Dat melden ingewijden aan Looopings. De opnames draaiden om de Sprookjessprokkelaar, een karakter uit het Sprookjesbos. Het figuurtje ziet eruit als een klein, oud mannetje met een grote witte baard. Hij verzamelt takjes en vertelt verhalen.

Een woordvoerder van het pretpark wil niet zeggen of er gefilmd is voor bijvoorbeeld een tv-serie of een film. "We houden het nog even een verrassing", luidt de reactie. De Efteling speelt al enkele jaren met plannen voor een nieuwe bioscoopfilm.

Het attractiepark werkt samen met de Amsterdamse productiemaatschappij PhantaVision. Morgen is er opnieuw een draaidag in Arnhem.

De Sprookjessprokkelaar werd in 2014 geïntroduceerd. Hij is op gezette tijden te ontmoeten in het pretpark. Sinds deze zomer heeft hij zijn eigen podium bij de entree van het Sprookjesbos. Eerder verscheen er ook een bijbehorend kinderboek, geschreven door Paul van Loon en prinses Laurentien.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be