Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Jongen (11) rijdt elke dag met botsauto naar school

25-08-2016, 02.13 uur | Reacties

Waarom op de fiets stappen als je ook met de botsauto naar school kunt? Een 11-jarige jongen uit het Zuid-Hollandse Berkel rijdt elke ochtend met zijn eigen botsauto naar zijn basisschool in Pijnacker.

Silvan Letsch maakte de bijzondere kermiswagen samen met zijn vader. Daarvoor werd een scootmobiel omgebouwd. De jongen trekt veel bekijks, vertelt hij aan het AD. "Voor de grap zeg ik weleens dat ik verdwaald ben. 'Waar is de kermis?', vraag ik dan."

Omdat de botsauto maximaal 10 kilometer per uur gaat, mag de jonge knul gewoon achter het stuur plaatsnemen. Toch werd hij al twee keer aangehouden. "Uit voorzorg heb ik nu het wetsartikel over scootmobiels uitgeprint", zegt Letsch' vader. "Dat kopietje ligt onder de zitting."

Meer kermis
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be