Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
De Pier

'Reuzenrad in Scheveningen moet betaalbaar worden voor arme gezinnen'

23-08-2016, 18.39 uurBeeld: Romy Rippen

Ook gezinnen die het niet al te breed hebben, zouden een ritje moeten kunnen maken in het nieuwe reuzenrad op De Pier van Scheveningen. Dat vindt politieke partij Groep De Mos. Een raadslid pleit voor lagere prijzen voor minderbedeelden.

Dat schrijft Dichtbij.nl. Het reuzenrad kost 9 euro voor volwassen. Kinderen betalen 7 euro. "Helaas kennen we in Den Haag veel armoede", zegt raadslid Lex Kraft van Ermel. "Een panoramisch uitzicht over het Haagse strand is dan ook voor veel Hagenaars niet mogelijk."

De politicus hoopt dat het reuzenrad zich aansluit bij de Ooievaarspas, met aanbiedingen voor minima. Daarvoor zou de gemeente in overleg moeten treden met de exploitant van de nieuwe attractie. "Dit is een fantastische attractie. De gemeente moet aan de bel trekken."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer De Pier
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be