Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Festivalbezoeker scheurt met auto door Safaripark Beekse Bergen

22-08-2016, 18.20 uur

Een bezoeker van het Brabantse dancefestival Decibel Outdoor heeft zondag voor gevaarlijke taferelen gezorgd in Safaripark Beekse Bergen. De 28-jarige man scheurde met zijn auto door het dierenpark. Daarbij ramde hij bijna een andere auto én een van de beesten.

Normaal gesproken rijden bezoekers stapvoets tussen de kamelen, zebra's en giraffen door. De onbezonnen bestuurder uit het Zeeuwse Goes racete echter met circa 60 kilometer per uur over het terrein, weet het Brabants Dagblad. Hij haalde auto's in en reed bijna een dier aan.

De politie heeft de man staande gehouden. Er is bloed afgenomen om vast te kunnen stellen of hij onder invloed van drugs of alcohol was. Zijn rijbewijs is alvast in beslag genomen.

Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be