Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Zomervakantie in Disneyland Paris: pretpark vol met schuttingen

21-08-2016, 18.12 uur

Disneyland Paris ligt er deze zomer nog steeds niet tiptop bij. Ook midden in het hoogseizoen staat het pretparkresort nog vol met schuttingen en steigers. Dat laat Disney-fan Wesley zien in een nieuwe video.

De vlogger maakte afgelopen voorjaar al furore met een filmpje waarin hij op komische wijze alle werkzaamheden in Disneyland Paris in beeld bracht. Opvallend veel attracties en restaurants zijn dit jaar gesloten voor groot onderhoud. Over een jaar moeten alle renovaties zijn afgerond.

Wesley besloot deze maand opnieuw een bezoek te brengen aan zijn 'Schuttingland Parijs'. En hoewel enkele attracties inmiddels werden heropend, zijn er nog steeds schuttingen in overvloed. Op dit moment moeten onder meer het kasteel van Doornroosje en themagebied Discoveryland eraan geloven.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be