Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Huh? Eettent uit de Efteling gespot op de kermis

21-08-2016, 20.14 uur

Op de kermis is tegenwoordig een stukje Efteling te vinden. Een oude kraam uit het Kaatsheuvelse attractiepark blijkt nu door Nederland te reizen als eettentje. Efteling-fans zullen de wagen herkennen aan sterren, vaandels en belletjes in stijl van mascotte Pardoes.

De verrijdbare kraam stond van 2004 tot 2009 in het pretpark als een verkooppunt voor Broodjes Unox. Blijkbaar heeft de Efteling de wagen verkocht aan een kermisexploitant.

Het uiterlijk bleef vrijwel ongewijzigd. Daardoor is het karretje op de kermis een beetje een vreemde eend in de bijt. De broodjes worst hebben plaatsgemaakt voor grote stroopwafels.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be