Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling experimenteert met wandelende wegwijzers

18-08-2016, 20.55 uurBeeld: @plaetjesmakers

De weg kwijt in de Efteling? Sinds deze week worden er Efteling-medewerkers ingezet die verdwaalde bezoekers kunnen voorzien van tips en informatie. De personeelsleden, te herkennen aan een groot info-logo op hun borst, fungeren als een soort lopende informatiezuilen.

Het gaat om een experiment van enkele weken, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Ze zijn bedoeld om persoonlijk advies te geven aan onze gasten", vertelt ze. "Dat kan variëren van routebeschrijvingen tot actuele wachttijden en showtijden. Maar bijvoorbeeld ook tips over welke attractie men echt niet mag missen."

Efteling-medewerkers konden zich vrijwillig aanmelden voor de proef. "Er kwamen reacties uit alle lagen van het bedrijf, ook van kantoorpersoneel. Deze week deed directielid Olaf Vugts bijvoorbeeld ook mee."

Na het zomerseizoen wordt bekeken of het project een blijvertje is. "We gaan dan onderzoeken wat de reacties waren en wat het heeft opgeleverd."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be