Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Youtuber zorgt voor drukste dag van het jaar in Toverland

17-08-2016, 22.09 uur

Weleens gehoord van Dylan Haegens? De Limburgse YouTuber-ster zorgt vandaag voor topdrukte in Toverland. Het attractiepark in Sevenum trekt massa's bezoekers door de komst van het tieneridool.

Er zijn bijna tienduizend bezoekers in het park, vertelt een woordvoerder aan Looopings. Daarmee beleeft Toverland de drukste dag van het jaar tot nu toe.

YouTube-icoon Haegens was in Toverland om eenmalig mee te spelen met de Bello Nock-stuntshow. Sommige fans stonden al uren voor aanvang te wachten bij het podium. Een hoop kinderen gingen in een vijver staan om een glimp van hun held op te vangen. Er was ook een meet-and-greet in het leven geroepen.

Toverland is tijdens speciale Midzomeravonden op woensdagen en zondagen tot 23.00 uur geopend. De avonden wordt afgesloten met een grote lichtshow. Er zijn na vandaag nog twee Midzomeravonden: op zondag 21 en woensdag 24 augustus.





Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be