Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Pretparkfan wordt verrast tijdens spectaculaire achtbaanrit

16-08-2016, 20.21 uur

Een pretparkfan heeft onlangs een heel speciaal ritje in een achtbaan gemaakt. Toen ene Lukas in lanceerachtbaan Blue Fire in het Duitse attractiepark Europa-Park stapte, kwam er onverwachts een vip bij hem zitten.

Niemand minder dan parkeigenaar Roland Mack nam plaats naast de jongen. Op een Facebook-video, die inmiddels honderdduizenden keren is bekeken, is te zien hoe de fan wordt verrast door de 66-jarige Mack. De twee schudden elkaar de hand en keuvelen wat over het park, tot ze met 100 kilometer per uur gelanceerd worden.

De pretparkbaas test de coasterliefhebber nog door hem tijdens de heftige rit met vier inversies een rekensom te laten oplossen. Dat gaat Lukas opvallend goed af.

Roland Mack staat bekend als een grootheid in de pretparkwereld. Hij bouwde Europa-Park uit van een kleinschalig familiepark tot een gigantisch resort met 5,5 miljoen bezoekers per jaar. Zijn zonen Michael en Thomas vormen tegenwoordig de directie.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be