Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Windsor Resort

Twee meisjes aangerand in Legoland

15-08-2016, 23.04 uur

De politie is op zoek naar een man die afgelopen week twee 6-jarige meisjes heeft aangerand in het Britse pretpark Legoland. De meisjes waren donderdagmiddag aan het spelen in een speelhuisje toen de man toesloeg.

Dat gebeurde bij een speelplaats met de naam Castaway Camp in het piratengebied van Legoland Windsor. De dader wordt omschreven als een witte man - waarschijnlijk een twintiger - van 1.70 meter lang. Hij droeg een donkere strakke broek en een donker T-shirt met sportschoenen.

"Misschien heeft iemand de man bij toeval gefotografeerd", zegt politie-inspecteur Penny Mackenzie. "We vragen iedereen die donderdag in Legoland was om hun foto's nog eens te bekijken." Hij benadrukt dat dergelijke vergrijpen in het pretpark zelden voorkomen.

Meer Legoland Windsor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be