Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Bezoeker Drievliet afgevoerd naar het ziekenhuis

13-08-2016, 13.33 uur

Een bezoeker van pretpark Drievliet is vanmiddag per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was onwel geworden op het terras bij een restaurant. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De oudere man begon volgens omstanders "te shocken", waarna hij wegzakte. Medewerkers van het attractiepark sloegen alarm en schakelden de hulpdiensten in. Vervolgens probeerden EHBO'ers het slachtoffer te reanimeren.

"Hij is aan het infuus gelegd", aldus een ooggetuige. "Ik denk dat het een hartstilstand was."

Een deel van het park werd tijdens de reanimatie afgezet met linten om andere bezoekers op afstand te houden. Alle attracties bleven geopend. Intussen is het gebied weer vrijgegeven. Over de toestand van de man is niets bekend.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be