Efteling

Efteling presenteert 'Efteling in Concert' in 2017

13-08-2016, 17:46 uur | Reacties

Een groot symfonieorkest gaat beroemde Efteling-muziek live spelen in het pretpark. In het Efteling Theater vindt volgend jaar een soort 'Efteling in Concert' plaats. Philharmonie Zuidnederland brengt een reeks bekende Efteling-melodieën ten gehore.

Tijdens het concert komt muziek voorbij van Efteling-attracties als het Spookslot, Fata Morgana, Monsieur Cannibale, De Vliegende Hollander, Droomvlucht en Joris en de Draak, aangevuld met traditionele nieuwjaarsmuziek. "Eindelijk klinken die dreigende Dance Macabre uit het Spookslot en de muziek voor Aquanura live ter plekke", staat op de website van het orkest.


ZIE OOK: Efteling haalt oude Aquanura-show weer van stal

Het eenmalige concert vindt plaats op donderdag 5 januari 2017. De kaartverkoop start binnenkort. Entreeprijzen zijn nog niet bekend.

Philharmonie Zuidnederland is in 2013 ontstaan uit een fusie van Het Brabants Orkest en het Limburgs Symfonieorkest. De Efteling deed eerder een beroep op Het Brabants Orkest voor het inspelen van de muziek van paardenshow Raveleijn (2011) en watershow Aquanura (2012).

ZIE OOK: Adele scheldt eigenaar van Phantasialand uit tijdens concert voor 16.000 man

Reacties