Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

'Eigenaar van kermisattractie Booster verliest ruim 10.000 euro'

10-08-2016, 14.01 uur

De exploitant van kermisattractie Booster Maxxx heeft in Friesland deze maand meer dan 10.000 euro verloren. Vanwege technische problemen staat de attractie op de kermis in Sneek regelmatig stil, waardoor de eigenaar veel inkomsten misloopt.

Dat meldt de Leeuwarder Courant. Zondagmiddag trad er een motorstoring op. Zestien mensen beleefden hachelijke momenten toen ze vast kwamen te zitten in de 55 meter hoge attractie. De passagiers moesten handmatig bevrijd worden.

Dinsdagmiddag kon het probleem verholpen worden dankzij de levering van een nieuw onderdeel. Het plezier was echter slechts van korte duur: enkele uren later ging de Booster opnieuw kapot. Nu zou het bewegende platform onder de molen dienst weigeren.

De kermis in Sneek valt samen met de beroemde Sneekweek. Het evenement begon vrijdag en duurt tot en met morgen.

Meer kermis
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be