Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Nieuwe Star Trek-achtbaan in Movie Park Germany krijgt 'uniek element'

09-08-2016, 14.39 uur

De nieuwe Star Trek-achtbaan van Movie Park Germany krijgt langzaam maar zeker vorm. In een werkplaats van fabrikant Mack Rides worden de stalen onderdelen van de rollercoaster in elkaar gelast.

Dat is te zien op beelden die het Duitse pretpark online heeft gezet. 'Star Trek: Operation Enterprise' gaat volgend jaar open. Het precieze baanverloop is nog niet bekend. Wel krijgt de lanceerachtbaan een element dat "uniek in Europa" zal zijn, belooft Movie Park.

In december kwam al een baanontwerp naar buiten. Dat zou niet definitief zijn, beweerde het management toen. Operation Enterprise wordt gebouwd in de buurt van de hoofdingang van het park.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be