Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Zo gaat de nieuwe achtbaan van Slagharen heten

17-08-2016, 06.40 uur

De nieuwe achtbaan van Attractiepark Slagharen heeft een naam. Vandaag onthult directeur Wouter Dekkers hoe de rollercoaster - open vanaf 2017 - precies gaat heten. Dat doet hij in gesprek met Looopings-presentatrice Zoë Lefèvere.

Slagharen grijpt terug op het klassieke thema van het Wilde Westen, waar het Overijsselse pretpark groot mee is geworden. Het verhaal achter de ride is gebaseerd op de Amerikaanse goudkoorts uit 1848. Dekkers toont ook een eerste logo. Daarop is te zien dat de baan zelf felrood wordt.

De nieuwe coaster opent komend voorjaar als de vervanger van de beroemde Looping Star uit 1979. Die is zondag 2 oktober voor de allerlaatste keer geopend. Begin september volgt meer informatie over de nieuwkomer.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be