Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Dief steelt tien kaartjes voor de draaimolen

07-08-2016, 23.39 uur

Een brutale bezoeker van een Belgische kermis wilde wel héél graag gratis rondjes maken in de draaimolen. Iemand heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken bij de kassa van een nostalgische carrousel.

Dat gebeurde op de kermis in het Antwerpse district Wilrijk. Er werd geen geld meegenomen. Wel ontbraken er 's ochtends vroeg plotseling tien penningen.

De kruimeldief heeft het loket van de attractie geforceerd, weet de Belgische krant Het Nieuwsblad. Zo kon de dader de stapel tickets stiekem meenemen. Het is niet duidelijk of de penningen al gebruikt zijn. De politie is een onderzoek gestart.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be