Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Nederlandse tv-commercial voor nieuwe achtbanen Phantasialand

04-08-2016, 15.08 uur

Nederland kan bijna niet meer om Phantasialand heen. Het Duitse pretpark doet er alles aan om Nederlanders enthousiast te krijgen voor een nieuw themagebied met twee achtbanen. Inmiddels is er zelfs een Nederlandse tv-commercial gelanceerd.

De reclamespot van dertig seconden toont de inwoners van een middeleeuwse dorpje in themadeel Klugheim, gevolgd door shots van de spectaculaire lanceerachtbaan Taron en familieachtbaan Raik.

De commercial is ingesproken door Ilari Hoevenaars. Saillant detail: hij is ook de vaste Nederlandse voice-over van concurrent Movie Park Germany. Alle aankondigingen in het filmpark worden door Hoevenaars verzorgd.

Eerder deze zomer verschenen op veel plekken in de Benelux opvallende reclameborden ter promotie van Klugheim en de twee nieuwe rollercoasters.Meer Phantasialand
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be