Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Halloween-spookhuizen Walibi Holland gaan eerder open

03-08-2016, 20.03 uur

Halloween-fans opgelet: de Halloween Fright Nights in Walibi Holland beginnen dit jaar een paar uur eerder dan gewoonlijk. Voor het eerst zijn drie spookhuizen al om 15.00 uur 's middags toegankelijk.

Dat bevestigt een woordvoerster van het pretpark tegenover Looopings. Normaal gesproken starten de Fright Nights pas om 18.00 uur.

Het gaat om de haunted houses The Villa, Jefferson Manor en The Clinic. Jefferson Manor, gebouwd in 2014, is aangekleed als een verlaten landhuis waar de bewoners zijn overleden. In The Villa, open sinds 2010, wanen bezoekers zich op de set van bekende horrorfilms. Over The Clinic is nog niets bekend.

De rest van het programma start wel gewoon om 18.00 uur. Er zijn dit jaar elf halloween-avonden, met in totaal vijf spookhuizen, zeven scarezones en een show. Voor de haunted houses moeten aparte kaarten worden gekocht.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be