Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Bierfestijn in pretpark: Toverland organiseert Oktoberfest

03-08-2016, 23.54 uur

Zin in een avond pretpark met bier en braadworst? In Toverland vindt volgende maand een heus Oktoberfest plaats. Op 24 september wanen bezoekers zich een avond lang op de beroemde Oktoberfeesten in het Duitse Bayern, met bijbehorend entertainment en heel veel drank.

Het 'Oktoverfeest' werd in 2015 al georganiseerd voor bedrijven. Nu kan voor het eerst iedereen langskomen. Kaarten kosten in de voorverkoop 19,50 euro per persoon. Reguliere entreebewijzen zijn 24,50 euro. Voor een all-inclusive VIP-ticket - inclusief drank, hapjes en parkeren - moet 65 euro neergeteld worden.

Bezoekers worden om 20.00 uur ontvangen met een glaasje schnaps. Tot 21.30 uur zijn enkele attracties geopend, zoals houten achtbaan Troy, lanceerachtbaan Booster Bike en bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn. Daarna begint de feestavond met optredens. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Walibi Holland organiseerde vorig jaar ook een Oktoberfest, onder de noemer 'Walibierfest'. Dat was geen succes. Het evenement is uiteindelijk afgelast vanwege tegenvallende verkoopcijfers.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be