Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Ghostbusters komen naar Walibi Belgium

02-08-2016, 15.28 uur

Walibi Belgium staat komend weekend in het teken van de Ghostbusters. Naar aanleiding van de release van de nieuwe Ghostbusters-film vinden er op zaterdag 6 en zondag 7 augustus speciale themadagen plaats.

Dat heeft het Belgische pretpark vanmiddag bekendgemaakt. Bezoekers kunnen onder meer op de foto met de Ghostbusters-auto. 's Middags is er een parade met de 'officiële' Ghostbusters-figuren. In de 4D Cinema draait een making of-video van de nieuwe blockbuster.

Kinderen tot twaalf jaar die zich verkleden als spokenjager, krijgen gratis toegang. Walibi deelt prijzen uit aan kinderen met de mooiste kostuums, waaronder een familieabonnement.

Ghostbusters gaat in België op 10 augustus in première. In Nederland draait de film, een remake van de klassieker uit 1984, al sinds 14 juli.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be