Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium baalt van technische problemen bij nieuwe waterachtbaan Pulsar

01-08-2016, 20.51 uurBeeld: Bob Van Dyck

Walibi Belgium biedt excuses aan voor technische problemen bij de populaire waterachtbaan Pulsar. De nieuwe attractie is daardoor al enkele dagen buiten gebruik. "We vinden dat ontzettend vervelend voor onze bezoekers", vertelt een woordvoerder aan Looopings.

Pulsar is een prototype van de Duitse fabrikant Mack Rides. "Het nadeel van zo'n prototype is dat er altijd kinderziektes kunnen optreden", aldus de voorlichter. In dit geval zijn er problemen met de elektronica. "Een kapotte kabel kan al voor een storing zorgen. Dat kan opgelost worden, maar dan ben je al snel weer een dag verder."

Bezoekers worden bij de ingang van het pretpark geïnformeerd over de sluiting. Waarschijnlijk is Pulsar morgen weer in bedrijf. "Maar we houden er rekening mee dat er altijd complicaties kunnen optreden." Er blijft voor de zekerheid een medewerker van Mack Rides aanwezig.

Pulsar is een 45 meter hoge waterachtbaan met twee torens en een grote splash. Boten worden voor- en achteruit gelanceerd. De topsnelheid ligt op 100 kilometer per uur. Walibi investeerde 8,5 miljoen euro in de attractie.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be