Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Roekeloze bezoekers klimmen bovenop Efteling-draak

03-08-2016, 13.43 uur

De draak in het Sprookjesbos van de Efteling heeft bezoek gehad van een groep baldadige gasten. Twee mannen konden het tijdens hun dagje Efteling niet laten om bovenop Draak Lichtgeraakt te klimmen.

Dat is te zien op een afbeelding die afgelopen weekend op Facebook verscheen. Een derde persoon staat naast het groene monster te juichen. De foto zou zaterdag genomen zijn, toen het pretpark tot middernacht geopend was.

"Helaas ken ik deze prutsers persoonlijk en zie ik ze op Facebook al de hele dag applaus en schouderklopjes krijgen voor deze ontzettende lompe kleuteractie", schrijft een kennis op een Efteling-forum. "Kennelijk is dit ontzettend grappig en stoer. Hoe oud zijn we nou? Om te kotsen. Geen idee waar ze die ladder vandaan hadden."

Draak Lichtgeraakt is te zien sinds 1979. Het muurtje waarop hij zit, staat er al sinds 1952. Komend najaar krijgt de grommende schatbewaarder een opknapbeurt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be