Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Entreegebied Disneyland Paris straalt weer na opknapbeurt

31-07-2016, 13.23 uurBeeld: @InsideDLParis

Het entreegebied van Disneyland Paris is in ere hersteld. De afgelopen zes maanden ondergingen de zogeheten Fantasia Gardens een grote onderhoudsbeurt. Nu ligt de promenade bij de ingang van het Disneyland Park er beter bij dan ooit.

Decoraties zijn opgepoetst, de bestrating is vervangen en het groen is opnieuw aangelegd. Dat is te zien op foto's van fansite InsideDLParis.

Ook de grote vijver bij de ingang werd vernieuwd. Alle fonteinen werken weer als vanouds. Nieuwe blauwe en paarse led-verlichting zorgt 's avonds voor een bijzonder effect.

Tijdens de make-over verdween een opvallend onderdeel in het gebied. Honderden kleine tegeltjes met namen van Disney-fans zijn weggehaald. Bezoekers konden in het verleden een tegeltje claimen voor zo'n 100 euro per stuk.

Het opfrissen van de entree is onderdeel van een omvangrijk renovatieplan van Disneyland Paris. Momenteel zijn mijntrein Big Thunder Mountain, rondvaartboot Thunder Mesa Riverboat Landing, vliegsimulator Star Tours en themagebied Adventure Isle dicht. Er staan ook bouwschuttingen bij de ingang van themadeel Discoveryland.





Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be