Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland onthult naam van nieuw halloween-spookhuis

01-08-2016, 15.14 uur

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland komen steeds dichterbij. Het pretpark presenteert dit jaar voor het eerst een vijfde Halloween-spookhuis met de naam The Clinic. Dat heeft Walibi vanmiddag bekendgemaakt.

Meer informatie over het vijfde haunted house ontbreekt nog. De vier bestaande spookhuizen blijven ongewijzigd. Dat zijn Jefferson Manor, Haunted Holidays, Psychoshock en The Villa.

Daarnaast zijn er dit jaar zeven verschillende scarezones, waaronder het nieuwe piratengebied Pirate's Cove. Dat wordt als volgt omschreven: "Het is donker en mistig. Een storm steekt op... Opeens sta je oog in oog met kapitein Blackbeard en zijn bemanning van het verloren schip Queen Anne's Revenge."

De zestiende editie van de Halloween Fright Nights vindt plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 8 en 30 oktober. Kaarten - alleen verkrijgbaar in de voorverkoop - kosten 37 euro per persoon. Dat is iets duurder dan vorig jaar.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be