Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Homodag in Walibi Holland afgelast

30-07-2016, 13.05 uur

De FunGayDay, een speciaal homo-evenement in Walibi Holland, gaat niet door. De organisatie heeft besloten om de homodag uit te stellen tot volgend jaar. Door langdurige ziekte van een van de organisatoren zou de voorbereiding een achterstand opgelopen hebben.

Eigenlijk stond de GayDay gepland op zaterdag 27 augustus. Begin deze maand werd besloten om het evenement te verplaatsen naar zaterdag 3 september, omdat zangeres Karin Bloemen op die datum beschikbaar was voor een optreden. Via Facebook hadden zich 320 mensen aangemeld.

"Het enthousiasme van het team, van Walibi Holland, de artiesten en de sponsoren is onverminderd groot", staat in een verklaring van de organisatie. "Op korte termijn zullen alle mogelijkheden worden bekeken en een nieuwe datum worden gekozen."

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be