Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Italiaans restaurant Vapiano komt naar Disneyland Paris

30-07-2016, 18.41 uur

Liefhebbers van Italiaans eten worden op hun wenken bediend in Disneyland Paris. Uitgaansgedeelte Disney Village krijgt komend najaar een vestiging van Vapiano. De restaurantketen staat bekend om verse pasta, risotto, salades en pizza.

De Vapiano in Disneyland - met een oppervlakte van ruim duizend vierkante meter - komt te liggen achter souvenirwinkel World of Disney. Op dezelfde plek was eerder een hal met speelautomaten te vinden. Naar verwachting vindt de opening in september plaats.

Het eerste Vapiano-restaurant opende in 2002 in het Duitse Hamburg. Inmiddels zijn er ruim 130 vestigingen in 28 landen. In Nederland zijn er Vapiano's in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be