Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
A'DAM Lookout

Nieuwe attractie in Amsterdam: schommelen op dak van wolkenkrabber

29-07-2016, 20.27 uur

Amsterdam krijgt een nieuwe attractie voor waaghalzen. Op een wolkenkrabber van zo'n honderd meter hoog is een enorme schommel gebouwd. Daarmee kunnen bezoekers letterlijk over het randje van het gebouw schommelen.

De toeristentrekpleister op het dak van de A'DAM-toren in Amsterdam-Noord heet 'Over The Edge'. Aanvankelijk zou de sensationele schommel op 5 augustus worden geopend, maar de lancering is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De initiatiefnemers wachten nog op een officieel certificaat van een keuringsinstantie. "De instantie heeft de afgelopen dagen extra eisen toegevoegd waaraan wij moeten voldoen", staat op de officiële website.

"Helaas hadden wij deze vooraf niet kunnen voorzien." Via Facebook worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van de nieuwe openingsdatum.

Meer A'DAM Lookout
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be