Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland bouwt tunnels bij nieuwe houten achtbaan

28-07-2016, 10.53 uurBeeld: plopsafans.be, Leroy Samyn

Passagiers van de nieuwe houten achtbaan in Plopsaland De Panne zoeven straks met 71 kilometer per uur door een paar donkere tunnels heen. Bij rollercoaster Heidi The Ride zijn houten overkappingen neergezet. Die moeten geluidsoverlast tegengaan, maar zorgen ook voor een extra effect.

De openingsdatum van Heidi The Ride is niet bekend. Zolang het pretpark niet beschikt over een geldige milieuvergunning, blijft de 22 meter hoge achtbaan dicht. Plopsaland vreest voor klachten over geluidshinder, waardoor het park mogelijk zou moeten sluiten.

Op de website van Plopsaland zijn alle verwijzingen naar de coaster verwijderd. De bouw van Heidi The Ride kostte 5 miljoen euro, plus 2 miljoen euro voor de decoraties. Het park schakelde de Amerikaanse houten achtbaan-specialist Great Coasters International in, bekend van Troy in Toverland en Joris en de Draak in de Efteling.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be