Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kindermiddag op Tilburgse kermis: attractie maakt reclame voor seksbioscoop

27-07-2016, 20.32 uur

De jaarlijkse kindermiddag op de Tilburgse kermis heeft heel wat papa's en mama's rode oortjes bezorgd. Bij de attractie Flash, een enorme heen en weer slingerde paal, hing de hele middag een advertentie voor een seksbioscoop.

Op een roze spandoek bij de attractie stond reclame voor de website sexinroosendaal.nl: "een hele bijzondere sexbioscoop". Dat is te zien op foto's die Looopings kreeg toegestuurd. 's Avonds werd het doek weer weggehaald.

De speciale kindermiddag, met lagere tarieven dan gewoonlijk, duurde van 13.00 tot 18.00 uur. Tijdens het familie-evenement verzorgde de Efteling een radio-uitzending op het tijdelijke station Kermis FM.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be