Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Pokémon-knuffels maken comeback op Tilburgse kermis

28-07-2016, 17.06 uur

Pokémon is terug van weggeweest, ook op de kermis. Dankzij het succes van de smartphone-game Pokémon GO duiken op de Tilburgse kermis plotseling overal weer Pokémon-knuffels op. Bij grijpautomaten en andere spellenkramen die Pikachu in het assortiment hebben, staan de langste rijen.

Bij de Kamelenrace op de Spoorlaan is zelfs een speciaal Pokémon GO-spandoek opgehangen met de tekst "Gotta catch 'em at the Camel Race!". Overigens hangen aan de kraam zelf vooral pluchen Minions en Angry Birds.

Pokémon was begin deze eeuw een enorme hype. Door de komst van de Pokémon GO-app maakt het Japanse merk nu wereldwijd een wederopstanding door. Veel ondernemers proberen een graantje mee te pikken.

Ook Walibi Holland lift mee op de hype. In een van de souvenirwinkels in het park is een Pokémon-hoekje ingericht met T-shirts en mutsen. Walibi heeft een Pokémon-historie: van 2008 tot en met 2010 vonden er speciale fandays plaats.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be