Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Gezocht: bijzondere herinneringen aan Looping Star in Attractiepark Slagharen

28-07-2016, 00.09 uur

Attractiepark Slagharen is op zoek naar bezoekers die een bijzondere herinnering hebben aan de Looping Star. Komend najaar gaat de beroemde achtbaan tegen de vlakte. Ter gelegenheid van dat afscheid wordt er een jubileumboekje uitgegeven.

Daarin komen onder meer verhalen van bezoekers te staan. Anekdotes insturen kan via het e-mailadres marketing@slagharen.com. Ook foto- en videomateriaal is welkom. De 37 jaar oude Looping Star is voor het laatst geopend op zondag 2 oktober.

Naast het boekje is Slagharen ook bezig met andere nostalgische Looping Star-souvenirs. "We zijn nu de opties aan het bekijken", vertelt een woordvoerder desgevraagd aan Looopings. "T-shirts en mokken behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. We zijn ook bezig met een speciale snowglobe."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be