Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen maakt sluitingsdatum Looping Star bekend

25-07-2016, 14.16 uur

Bezoekers van Attractiepark Slagharen kunnen komend najaar voor de allerlaatste keer een ritje maken in de Looping Star. De klassieke rollercoaster is op zondag 2 oktober voor het laatst geopend. Daarna begint de sloop.

Dat maakt het Overijsselse pretpark vandaag bekend. Op de allerlaatste openingsdag vinden er een hoop speciale activiteiten plaats, meldt een woordvoerder aan Looopings. "We denken aan abseilen van de Looping Star, slapen onder de Looping Star en misschien zelfs onderdelen veilen", zegt hij. "Houd ons in de gaten."

Vorige maand werd bekend dat de 37 jaar oude attractie plaatsmaakt voor een nieuwe coaster. Die gaat volgend jaar open. De Looping Star opende in 1979 en was de eerste achtbaan in Nederland met een looping.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be