Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Jongen (4) naar het ziekenhuis na val uit attractie Toverland

24-07-2016, 16.20 uurBeeld: @JobTubekanaal

Een 4-jarige jongetje is vanmiddag gewond geraakt bij een val uit een attractie in Toverland. Het slachtoffer viel van enkele meters hoogte uit een klimtoestel. Er werden drie ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

Dat meldt een woordvoerster van het Limburgse pretpark aan Looopings. Het ongeluk vond plaats bij het Klimkasteel in themagebied de Magische Vallei, achter bootjesmolen Tolly Molly. Uiteindelijk is de kleuter per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij was toen bij bewustzijn.

Het speeltoestel is inmiddels weer toegankelijk. Er werden geen gebreken geconstateerd. "Wij nemen contact op met familieleden van het jongetje om te kijken hoe het is afgelopen en of we nog iets voor hen kunnen betekenen", zegt de voorlichtster.

Vandaag vindt in Toverland een speciaal Limburgs festival plaats.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be