Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Glijbaan op Tilburgse kermis gesloten vanwege brandwonden bij kinderen

23-07-2016, 14.00 uur

Een nostalgische glijbaan op de Tilburgse kermis is tijdelijk dicht. Vrijdagavond liepen acht kinderen schaaf- en brandwonden op tijdens het glijden. Ze moesten naar de eerste hulp. In overleg met de exploitant heeft de gemeente besloten om de attractie te sluiten.

Dat bevestigt een woordvoerster. Volgens haar gaat de glijbaan weer open als het probleem is verholpen. Kinderen liepen de verwondingen op bij het einde van de baan, bij een grasmat waar ze tot stilstand komen.

De zogeheten Helter Skelter is een spiraalvormige glijbaan rond een toren. Veel kermisbezoekers zullen de attractie wellicht herkennen uit computerspel RollerCoaster Tycoon.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be