Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Twee attracties in brand gestoken op kermis in Uden

23-07-2016, 13.31 uur

Op de kermis in het Brabantse Uden zijn de afgelopen nachten twee kermisattracties in brand gestoken. Ook werden er meermaals kermisbezoekers mishandeld. De politie gaat dit weekend extra surveilleren.

De eerste brand ontstond in de nacht van donderdag op vrijdag bij een tent met een voetbalspel. Eerder die nacht gingen enkele tientallen jongeren met elkaar op de vuist bij de botsauto's. Toen de politie arriveerde, was de knokpartij alweer voorbij.

Afgelopen nacht werd er brand gesticht bij een draaimolen op de Markt. De daders zijn gevlucht. Dankzij snel ingrijpen kon worden voorkomen dat de attractie helemaal uitbrandde.

In dezelfde nacht is een bezoeker in elkaar geslagen door een groep baldadige jongeren. Ook werd een ruit van een bus ingegooid. De kermis in Uden duurt nog tot en met zondag.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be