Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland verwijdert alle verwijzingen naar nieuwe houten achtbaan

21-07-2016, 15.39 uur

Het lijkt erop dat de nieuwe houten achtbaan van Plopsaland De Panne voorlopig niet opengaat. Alle verwijzingen naar Heidi The Ride zijn verwijderd van de officiële website van het park. Daar is nu helemaal niets meer te vinden over de rollercoaster.

Heidi The Ride had deze zomer dé publiekstrekker van Plopsaland moeten worden. Vanwege problemen met de milieuvergunning van het pretpark is de opening tot nader order uitgesteld.

Wie op de Plopsa-website naar de pagina van Heidi The Ride zoekt, krijgt alleen nog de melding "Page not found". Eerder stond er dat de attractie "binnenkort" toegankelijk zou zijn.

De directie van Plopsaland hoopt binnen twee à drie weken een nieuwe milieuvergunning te kunnen indienen. Er is een nieuw studiebureau aangesteld. Het vorige bureau kreeg de aanvraag niet op tijd af. Daardoor ligt een sluiting of een fikse geldboete op de loer.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be