Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

Gigadrukte bij Pokémon GO-evenement in DierenPark Amersfoort

21-07-2016, 09.52 uur

DierenPark Amersfoort is gisteravond overspoeld door Pokémon-jagers. Een speciaal Pokémon Go-evenement bracht in een paar uur tijd duizenden spelers op de been. Zij hadden nauwelijks meer oog voor de échte dieren in het park.

Pokémon-fans kregen vanaf 19.00 uur gratis toegang. Uiteindelijk kwamen er maar liefst 5500 mensen op het evenement af. De dierentuin had die gigantische drukte niet verwacht. Er stonden lange files.

In het dierenpark zijn vier Gyms en 32 PokéStops te vinden. Er werden zo'n 75 verschillende Pokémon gespot.

Met de speciale avondopenstelling wilde het dierenpark gamers de kans geven om alle Pokémon te ontdekken buiten de reguliere openingstijden, zodat overige bezoekers daar overdag geen last van hebben.





Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be