Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell deelt ijsjes uit aan oververhitte medewerkers

20-07-2016, 15.48 uur

Duinrell helpt medewerkers om deze warme dag door te komen. Er worden waterijsjes en flesjes ijskoud water uitgedeeld aan personeelsleden die in de bakkende zon moeten zwoegen. Het is momenteel 32 graden in het Wassenaarse attractiepark.

"Gisteren hebben we iedereen een Raketje gegeven", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Vanmiddag krijgen alle werknemers een koud flesje water. We hopen dat het werk daardoor iets dragelijker wordt, ondanks de hitte."

Vandaag is de warmste 20 juli in de geschiedenis. Veel pretparken zijn uitgestorven. De wachttijd voor de achtbanen in de Efteling is vanmiddag hooguit tien minuten. In Toverland zijn mobiele nevelkanonnen neergezet.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be