Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland verwelkomt zeven miljoenste bezoeker sinds 2001

18-07-2016, 14.54 uur

Toverland viert feest: sinds de opening in 2001 passeerden zeven miljoen bezoekers de poorten. Een Belg werd vandaag aangewezen als bezoeker nummer zeven miljoen. Directrice Caroline Kortooms verwelkomde het hele gezin met taart en een gratis gezinsabonnement.

Bart en Annemie Maurissen-Coninx en hun twee zoons, woonachtig in het Belgische Bree, waren voor de derde keer in Toverland. Het onverwachte cadeautje noemen ze "overweldigend en superleuk". "En dan te bedenken dat we in eerste instantie eigenlijk op een andere dag het park wilden bezoeken."

Het Limburgse attractiepark bestaat dit seizoen vijftien jaar. Vorig jaar trok Toverland bijna 700.000 bezoekers. De volgende grote uitbreiding staat op de planning voor 2018.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be