Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling haalt oude Aquanura-show weer van stal

20-07-2016, 21.47 uurBeeld: @izaak3s

Goed nieuws voor liefhebbers van watershow Aquanura in de Efteling. Sinds kort is de eerste versie van het fonteinenspektakel weer te zien. Het waterballet bevat muziek van Villa Volta, De Indische Waterlelies, Carnaval Festival, Raveleijn, Droomvlucht, de Muzikale Paddenstoelen en het Spookslot.

De 'Eerste Efteling Symfonie' ging in mei 2012 in première. Toen in het najaar van 2013 de Tweede Symfonie werd gepresenteerd, verdween de eerste versie naar de achtergrond.

De afgelopen jaren was de voorstelling alleen bij speciale gelegenheden te zien. Deze zomer wordt de Eerste Symfonie weer dagelijks opgevoerd.

Aquanura - de grootste watershow van Europa - kostte 17 miljoen euro. De Tweede Symfonie bestaat uit muziek van Fata Morgana, de Gondoletta, Monsieur Cannibale, De Vliegende Hollander, Droomvlucht, De Rode Schoentjes en Joris en de Draak.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be