Efteling

'Jongen (6) gewond door selfie in houten achtbaan Efteling'

18-07-2016, 13.10 uur | Reacties

Een 6-jarige jongen is gewond geraakt in de houten achtbaan Joris en de Draak in de Efteling. Dat schrijft zijn moeder op een klachtensite. Het slachtoffer zou tijdens een ritje een telefoon in zijn gezicht hebben gekregen van iemand die probeerde om een selfie te maken.

"Tijdens een rit in Joris en de Draak ging het goed mis", aldus de moeder. "Iemand heeft bij het maken van een selfie zijn of haar mobiel verloren, waardoor deze met een klap in het gezicht van mijn 6-jarige zoontje terechtkwam."


ZIE OOK: Efteling-bezoekers hebben maling aan verbod op selfiesticks

Er zaten plekken onder zijn oog, op zijn neus en op zijn schouder. "Het voelde heel machteloos om je kind tijdens deze heftige rit bloedend en huilend naast je te hebben en niets te kunnen doen." De jongen is naar de EHBO-post gebracht.

Ter compensatie kreeg het gezin een kaartje waarmee de wachtrij van een attractie naar keuze overgeslagen kon worden. "Echter zat de schrik er bij mijn zoontje zo in dat hij bang is dat het opnieuw gebeurt."

Officieel is het niet toegestaan om telefoons en videocamera's te gebruiken in de rollercoaster. Het is niet duidelijk of de eigenaar van de telefoon nog is aangesproken. "Ik hoop dat de Efteling deze persoon wijst op de gevolgen van deze ondoordachte daad", besluit de moeder.

ZIE OOK: Pretparken gewaarschuwd voor gevaarlijke situaties door Pokémon GO

Reacties