Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Wanbetaler (43) zwaargewond na val uit kermisattractie

16-07-2016, 12.07 uur

Een 43-jarige man is ernstig gewond geraakt op de kermis in het Groningse Winschoten. Hij weigerde te betalen voor een ritje in de attractie Rock Express. Even later werd hij uit de molen geslingerd, waardoor hij met zijn hoofd tegen een paal terechtkwam.

Een medewerker had de man uit de kermisattractie gezet toen hij geen muntje bleek te hebben. Daarna sprong hij alsnog op de draaiende molen. Toen de Rock Express harder ging draaien, kon de 'zwartrijder' zichzelf niet meer vasthouden.

Een ambulance heeft het zwaargewonde slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een regionale nieuwssite waren veel kermisbezoekers getuige van het incident. De kermis in Winschoten duurt nog tot en met zondag.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be