Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Spectaculaire beelden stuntshow Toverland: zo voelt balanceren op 22 meter hoogte

15-07-2016, 16.36 uur

Altijd al willen weten hoe het voelt om een stuntman te zijn? Toverland heeft een sensationele 360 graden-video online gezet van een nieuwe stuntshow die deze zomer wordt opgevoerd.

Daarop is te zien hoe twee stuntmannen op 22 meter hoogte balanceren bovenop een wankelende mast. Wie gebruikmaakt van een desktopcomputer of de YouTube-app, kan de camera tijdens het kijken alle kanten op draaien.

In Toverland wordt deze zomer drie keer per dag een stuntshow van de clowneske acrobaat Bello Nock vertoond. Eerder deze week ontstond ophef omdat fans claimen dat niet de echte Bello Nock de voorstelling verzorgt, maar zijn broer. Volgens het pretpark gaat het om een rol die meerdere mensen kunnen spelen.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be