Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Openingsdatum houten achtbaan Plopsaland nog onzeker: 'We hopen deze maand'

14-07-2016, 19.17 uur

Het is nog onzeker wanneer Heidi The Ride, de nieuwe houten achtbaan van Plopsaland De Panne, open kan. Dat vertelt directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings. Er wordt nog steeds gewerkt aan het beperken van het geluidsniveau van de attractie.

Daarvoor zijn naast de baan speciale geluidsschermen geïnstalleerd. "En tegelijkertijd zijn we in samenspraak met de Amerikaanse fabrikant Great Coasters International ook een paar andere zaken aan het aanpakken", aldus Van den Kerkhof.

Hij durft niet met zekerheid te zeggen wanneer bezoekers voor het eerst een ritje kunnen maken. "Maar ik hoop en verwacht deze maand nog. Garanties kan ik echter niet geven."

Eerder kondigde Plopsaland aan dat Heidi The Ride afgelopen weekend al zou draaien, tijdens een speciaal avondevenement voor abonnementhouders.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be