Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Kinderziektes plagen nieuwe achtbanen Phantasialand

08-07-2016, 23.57 uur

Binnenkort naar Phantasialand? De twee nieuwe achtbanen in het Duitse pretpark functioneren nog niet helemaal vlekkeloos. Lanceerachtbaan Taron en boomerang coaster Raik kampen al sinds de opening op 30 juni met technische problemen.

Vooral Taron heeft regelmatig last van langdurige storingen. De multi-launch coaster is vrijwel dagelijks urenlang buiten gebruik. Als de achtbaan wel open is, schommelt de wachttijd doorgaans tussen een uur en anderhalf uur.

Taron werd gebouwd door fabrikant Intamin uit Zwitserland. De firma was in Phantasialand eerder verantwoordelijk voor wildwaterbaan Chiapas. De opening van die attractie moest in 2014 vanwege technische problemen een jaar worden uitgesteld. Ook vorig jaar kwamen er defecten aan het licht.

De twee nieuwe achtbanen staan in het themagebied Klugheim. Phantasialand heeft niet bekendgemaakt hoeveel de bouw heeft gekost.





Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be