Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Terra Natura Benidorm

Dierenverzorgster overleden na aanval door tijger

03-07-2016, 11.11 uur

In een Spaans dierenpark is zaterdagmiddag een 37-jarige verzorgster gedood door een tijger. De vrouw was het hok van de tijger aan het schoonmaken toen het beest haar aanviel. Ze raakte dodelijk gewond.

Toen de ambulance arriveerde, zat de tijger nog steeds in het verblijf met de aangevallen medewerkster. Artsen hebben het dier verdoofd met een verdovingsgeweer. Vervolgens kon ambulancepersoneel vaststellen dat het slachtoffer al was overleden.

Het dierenpark Terra Natura, gelegen in Benidorm, was tijdens het incident gewoon open voor bezoekers. Volgens het management heeft niemand de aanval zien gebeuren.

De vrouw werkte al acht jaar voor het park. "Ze was een absolute expert op het gebied van katachtigen", staat in een verklaring van de directie. "Alle medewerkers zijn diep geschokt door dit tragische nieuws." Waarom de verzorgster zo dichtbij de tijger kwam, wordt nog onderzocht.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be