Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Virtuele achtbaanrit in je luie stoel dankzij nieuwe app

02-07-2016, 17.42 uur

Met een nieuwe app kan iedereen een virtualreality-achtbaan beleven vanuit zijn luie stoel. Het Duitse attractiepark Europa-Park heeft een app gelanceerd met 360 graden-video's van rollercoasters, die werken met én zonder virtualreality-bril.

Europa-Park is al jaren bezig om virtual reality toe te voegen aan bestaande achtbanen. De app Coastiality laat niet alleen gewone onride-video's in 360 graden zien, maar ook de digitale animatiefilms die passagiers zien als ze tijdens een ritje een virtualreality-bril dragen.

Coastiality bevat nu virtuele video's van de twee achtbanen Alpenexpress en Pegasus. Het is de bedoeling om het aanbod later uit te breiden. De app, uitgebracht in het Duits, Frans en Engels, is beschikbaar voor iPhones en Android-toestellen.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be