Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw huisje voor Sprookjessprokkelaar in de Efteling

01-07-2016, 14.37 uur

De Sprookjessprokkelaar, die regelmatig in het Sprookjesbos van de Efteling te vinden is, heeft een nieuw onderkomen. Bij de entree van het bos is een houten hutje geplaatst. Daar komt de figuur dagelijks langs om verhalen te vertellen.

Het ronde prieeltje heeft een rieten puntdak met bovenop een goudkleurige windvaan in de vorm van het mannetje. Dat is te zien op foto's die op Twitter verschenen. Het karakter komt dagelijks vier keer opdraven, op zaterdagen in juli en augustus zes keer.

De Sprookjessprokkelaar is een interactieve looppop in de vorm van een oude man met een witte baard. Volgens het bijbehorende verhaal is hij de beheerder van de 'Sprookjesbibliotheek'. Elke tak die hij bij zich heeft, staat voor een verhaal dat hij 'sprokkelde'.







Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be