Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Woodlands

Pretpark laat school 115 euro meer betalen omdat kinderen 'te lang zijn'

01-07-2016, 19.48 uur

Een pretpark in Engeland ligt onder vuur. De reden: een groep schoolkinderen werd bij binnenkomst gedwongen om 115 euro extra te betalen. Volgens medewerkers van themapark Woodlands waren sommige kinderen in de groep een paar centimeter langer dan vooraf door leraren was opgegeven.

Daardoor zou een hoger tarief gelden. Ouders en leerkrachten zeggen schandalig behandeld te zijn door personeelsleden van Woodlands. "De onverwachte bijbetaling was niet eens het ergste", vertelt een docente aan een regionale krant. "Het duurde twintig minuten om alle kinderen een voor een te meten."

Het management zou vervolgens zeer onbeschoft gereageerd hebben. "Men zei: nu betalen of naar huis." Het park weigerde excuses aan te bieden, tot de pers zich met de zaak ging bemoeien.

Nu laat de directie in een verklaring weten dat medewerkers zich "onacceptabel" gedragen hebben. "Dat spijt ons. We zorgen ervoor dat dit niet meer zal gebeuren." De hele school - inclusief leraren - mag binnenkort een keer gratis terugkomen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be