Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Nepaccount doet zich voor als Duinrell op Twitter

30-06-2016, 20.10 uur

Duinrell is verrast door een Twitter-account dat zich voordoet als het Wassenaarse attractiepark. Sinds deze maand is 'Duinrell' actief op Twitter. "Maar daar zitten wij niet achter", zegt een woordvoerder tegen Looopings.

"Dit is geen officieel Duinrell-account", meldt de voorlichter. De faker koos de nickname 'Duinreli', waarbij de laatste letter is geschreven als hoofdletter. Daardoor lijkt er 'Duinrell' te staan.

Er worden volop tweets gestuurd aan mensen die denken echt met Duinrell te maken te hebben. Het is nog niet duidelijk of het pretpark stappen gaat ondernemen tegen de initiatiefnemer. Duinrell zit zelf niet op Twitter.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be